X-Core groepslessen bij Sportscenter Time Out!

Explosieve training met maximaal resultaat.
“Squad position, handen in de bovengreep, ellebogen in de zij en schouders laag! Beweeg van links naar rechts! Zorg dat het gewicht voluit van deksel naar deksel beweegt. En… doe de Twist, shake, shake, shake!” Welkom bij: The XCORE- Workout®. De les met de buis die je lijf gaat veranderen.

The XCORE- Workout® is de nieuwe manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven én af te vallen. In deze les van 45 minuten worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug- en schouderspieren. Met opzwepende muziek zorgt de XCORE- Workout® bovendien ook nog voor verbranding van calorieën! De pasjes zijn niet moeilijk. De choreografie zit zo in elkaar dat iedereen de les makkelijk kan volgen!

XCORE-Training is geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden. Of je nou fanatiek sport of minder ervaren bent, je traint op je eigen niveau. De XCORE-Trainer is bedacht door een fysiotherapeut en wordt veel gebruikt bij revalidatie en is uitermate geschikt voor mensen die herstellen van een blessure.

Lesrooster X-Core:

Maandag: 20:00 uur tot  21:00 uur
Dinsdag: 09:00 uur tot 10:00 uur
Donderdag: 19:00 uur tot 20:00 uur

Dus trek je sportschoenen aan en…Shake it!