WORD LID & TRAIN GRATIS TOT MAART 2019!

Sportscenter Time-Out wil jou graag een duwtje in de juiste richting geven. Schrijf je daarom nu in en train tot maart helemaal gratis en voor niets!

Gratis? Ja, je hebt het goed gelezen! Geen inschrijfgeld, geen abonnementskosten tot maart 2019 en daarbij elke dag gratis koffie of thee, omdat wij het sociale aspect binnen Sportscenter Time-Out ontzettend hoog in het vaandel hebben staan!

Sportscenter Time Out is een plek met 1000m² aan sportruimte, voorzien van airco, met een rijk assortiment aan moderne fitnessapparatuur en intensieve, maar vooral gezellige groepslessen speciaal voor beginners en gevorderden! Daarnaast kan je te alle tijden terecht bij onze instructeurs die jou met hun kennis en expertise op weg helpen naar jouw doel.

Verder krijg je als nieuw lid 5 dag-passen om kennissen, vrienden of familieleden mee te nemen naar een training. Elke pas kan per 1 keer trainen of per groepsles gebruikt worden. Daarbij krijg je ook nog eens geheel gratis een trainingsschema, op maat gemaakt voor jou, om zo consistent en doelgericht aan de slag te gaan. Jouw persoonlijke trainingsschema kan op ieder moment aangepast worden met behulp van de instructeurs. Die helpen je graag bij het aanpassen het schema om zo nieuwe doelen te verwezenlijken. Om hier het maximale uit te halen heb je daarbij de optie om een voedingsschema inclusief boodschappenlijst aan te vragen bij de instructeurs, geheel gratis. Wij helpen je hier graag bij!

Tijdens het trainen kan je gratis gebruik maken van de lockers en als de training erop zit, zijn er individuele douches waar je na een intensieve work-out jezelf weer heerlijk kan opfrissen!

Aanmelden kan hier online via de website, via de mail of gezellig op locatie aan de balie.
Dus, waar wacht je nog op? Laten we een vliegende start maken in 2019!

Let op: deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties