Wij blijven open, wel met regels!

Beste leden,

Wij hopen dat u het goed maakt.

In verband met COVID 19 zijn er gisteren een reeks van nieuwe maatregelen aangekondigd door het kabinet.

Ondanks dat ons Sportscenter open mag blijven, waar wij uiteraard heel blij mee zijn, zullen ook wij een aantal aanpassingen moeten doorvoeren.

1 Kleed- en doucheruimtes worden vanaf 15-10-2020 gesloten. Inhoudend dat u deze geheel niet mag betreden. Wij raden u dan ook aan om zo min mogelijk spullen mee te nemen, zodat u deze bij u kunt houden.

2 Het maximale aantal personen, in één ruimte, wordt terug geschaald naar 30 mensen per uur. Dit houdt in, dat een uitloop van uw training geheel NIET IS TOEGESTAAN.

Dus kom op tijd (niet eerder) en verlaat de zaal precies op het eind stip van uw reservering. Om iedereen hiervan bewust te maken zullen wij aan het einde van ieder uur de muziek uit zetten, zodat u weet dat u de club dient te verlaten. Dubbele boekingen zullen zonder berichtgeving door ons geannuleerd worden.

Let op; een les reserveren voor zowel de ochtend als voor de avond op dezelfde dag, valt ook onder dubbele boeking en is niet toegestaan.

3 Groepslessen mogen doorgaan, echter zullen de bokslessen tot nader order geannuleerd worden, vanwege de niet haalbare afstand van 1,5 meter.

Ook zullen diverse andere lessen wellicht veranderd, c.q. aangepast worden en/of geheel komen te vervallen. Dit in verband met het feit dat wanneer de deelnemers van de groepslessen het Sportscenter betreden of verlaten, de maximale aantallen per ruimte worden overschreden.

Wij verzoeken jullie de app Appybee in de gaten te houden en te controleren op eventuele annuleringen en tijdswijzigingen.

4 Overige maatregelen in verband met hygiëne en schoonmaak blijven gehandhaafd. Wij zullen strenger controleren of een ieder de regels in acht neemt.

Met name op de schoonmaak en onderlinge afstand van een 1,5 meter binnen de Sportscenter.

5 Het tijdsblok van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 11:00 blijven gereserveerd voor de mensen die vallen onder een risicogroep en mensen met een cruciaal beroep.

6 Een uiterst belangrijk punt. Wij concluderen dat klanten veelvuldig uren inboeken, hetzij vrij sporten en/of groepslessen en deze vlak voor aanvang annuleren.

Deze optie zal veranderen in de app waardoor annuleren alleen nog maar mogelijk is als dit minimaal 2 uur van te voren gebeurt.

Mocht u dus twijfelen of u überhaupt kunt komen sporten, dan is het een dringend advies van ons om niet te boeken.

Doordat u een boeking maakt en deze kort voor aanvang annuleert, slaat iemand anders de plank mis die wel heel graag wilt sporten.

Wij zullen hierop controleren op basis van de presentie lijsten.

Tot slot.

Gezien de nare situatie waarin ons land zich bevindt moeten wij er samen voor zorgen dat er perspectief komt rondom de bestrijding van het virus COVID 19.

Dit kan alleen door de regels te respecteren en elkaar hierin te waarderen. Wij rekenen dan ook op jullie medewerking en begrip!

 

Sportieve groet

Team Time Out