Vanaf 1 juli gaat Sportscenter Time Out mogelijk weer open!

We hebben het nieuws allemaal gehoord, de sportscholen mogen onder voorbehoud op 1 juli haar deuren openen. Om dit allemaal in goede banen te leiden, moeten wij ons natuurlijk houden aan de maatregelen die hierbij komen kijken.

Vanaf 1 juli kunnen leden alleen komen trainen en groepslessen volgen bij de sportschool, mits zij op voorhand gereserveerd hebben. Dit is een verplichting!
De reserveringen voor alle leden van Sportscenter Time Out zullen gaan via de app Appy Bee.

Wat moet jij als lid doen om vanaf 1 juli te kunnen trainen bij Sportscenter Time Out:

1. Meld je aan via deze link ‘Appy Bee Registratie’ voor de app Appy Bee
(mocht je dit al gedaan hebben, ga dan direct door naar stap 3) let op de activatiecode welke je zult ontvangen kan eventueel in je ongewenste mail terecht komen (spam).

2. De app Appy Bee downloaden.

3. Mail jouw voor- en achternaam naar info@sportscentertimeout.nl om jouw aanmelding te bevestigen. Hierdoor kunnen wij jou koppelen aan de reserveringsmodule voor 1 juli. Via de knop mail bevestiging.

LET OP! Voor de mensen die gekozen hebben voor buiten sporten, die kunnen tot 30 juni reserveren voor de outdoor lessen. Voor alle trainingen vanaf 1 juli kun je op 30 juni na 17:00 uur, jouw tijdsblokken reserveren.

Tot slot willen wij jullie allen op het hart drukken dat hygiëne en jullie gezondheid bij ons op nummer één staat. Dus alle voorzorgsmaatregelen die wij zullen treffen worden in de loop van de maand aan jullie gecommuniceerd!