Sportscenter Time Out gaat samenwerken met Studio Danca!

Met veel genoegen en enthousiasme willen wij de leden van Sportscenter Time Out informeren over de samenwerking met Studio Danca.

Studio Danca is een jonge, dynamische dans -en balletschool waar (dans)plezier, gezelligheid, persoonlijk contact, vakkundige begeleiding en professionaliteit hand-in-hand gaan. Er wordt alleen lesgegeven door docenten die met vakkennis, passie en pedagogische kennis dansles en balletles geven. Naast uitdagende choreografie├źn en spierversterkende oefeningen is er veel oog voor het aanleren van de juiste technieken in de les. Er worden tevens balletlessen gegeven bij Studio Danca!

Deze samenwerking is tot stand gekomen om de huidige leden een maximale sportbeleving te bieden. De ouders kunnen zorgeloos hun training volgen bij Sportscenter Time Out tegen een gereduceerd tarief, terwijl de kinderen in hetzelfde pand, op de 3e etage, actief aan de slag gaan met ballet of dansles.

Meer informatie? Mail naar: info@sportscentertimeout.nl

Let op! De tarieven die Studio Danca hanteert voor een lidmaatschap bij Sportscenter Time Out geldt niet voor bestaande leden.