Beste Leden,

Zoals jullie misschien al hebben gehoord komt er binnenkort weer een nieuwe les op de rooster van Time out. Deze les gaat per 1 jan 2018 van start op de donderdagen om 09:00. Meer informatie over deze les kunnen jullie aan Karen vragen

Killerbody: (BBB)
Staat voor Buik, Billen, Benen, maar ook de rest van het lichaam komt aan de beurt. De les is low impact en een echte krachttraining. Een BBB-les begint met een warming up, waarna er spierversterkende oefeningen worden gedaan voor het onderlichaam. Er wordt gewerkt met gewichten.

Deze lessen zijn small group trainingen die ontwikkeld zijn voor verschillende doelgroepen. Je kan dus het maximale uit je training halen op je eigen niveau. De instructeur motiveert en entertaint jou en de groep en zorgt ervoor dat iedereen traint met plezier en energie! Het motto van deze lessen is dan ook: “Play & be fit in 55 minuten!

In deze BBB-lessen train je je totale lichaam en gaat jouw uithoudingsvermogen met stappen vooruit. Tijdens de trainingen wordt er gebruik gemaakt van allerlei attributen.