Jeugdboksen voor kinderen vanaf 5 jaar.

Wij willen jeugdboksen voor de allerkleinsten gaan aanbieden. In deze les leren kinderen spelenderwijs kennis maken met de bokstechnieken waarbij contact op het hoofd niet is toegestaan. Naast het leren van de stoottechnieken wordt er aan verschillende competenties gewerkt.

Zo wordt er gewerkt aan:
– Concentratievermogen
– Conditie
– Sociale omgang in de les en spelvormen
РCoördinatie
– Discipline.

Wij zijn er van overtuigd dat het beoefenen van jeugdboksen goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Het kan positieve psychosociale effecten bewerkstelligen met betrekking tot zelfvertrouwen, weerbaarheid, discipline en persoonlijke groei, waardoor de kinderen zelf, zekerder in het leven staan. Respect, discipline en doorzettingsvermogen zullen altijd een grote rol spelen in onze bokslessen. Bovendien is dit ook nog eens een ideale en doeltreffende manier om tegelijkertijd ook nog eens af te vallen.
Wellicht loopt u al langer met het idee rond om uw kind naar een sportschool te brengen waar het belang van uw kind voorop staat. Wij van Time Out weten als geen ander hoe belangrijk het is om op de juiste manier te trainen.

Bent u enthousiast geworden? Bel dan 010-2108125 en geef uw kind op voor een gratis proefles. Of kom langs.

PS. Jeugdboksen is voor jongens en meisjes van 5 – 14 jaar. Handschoenen hebben wij te leen, zodat de kinderen de eerste paar keer kunnen kijken of ze het leuk vinden.