Covid-19 Maatregelen UPDATE 27-11-2021

Beste clublid,

Wij hopen dat het goed gaat met u en uw naasten. Helaas zijn er voor onze branche tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november, wederom nieuwe maatregelen aangekondigd.

Dit heeft als gevolg dat onze Sportscenter dagelijks om 17:00 uur de deuren moet sluiten.

Wij hebben dan ook besloten om onze openingstijden in het weekend te verruimen naar 08:00 uur tot 17:00 uur. De openingstijden van maandag tot vrijdag zullen tijdelijk zijn van 06:30 uur tot 17:00 uur.
Ook bieden wij alle leden de mogelijkheid om kosteloos op beide locaties Capelle en Hoogvliet binnen de openingstijden te sporten, zolang de maatregelen gelden.

Meld u zich aan de balie en onze medewerkers zullen zorgdragen voor uw toegang.

Ook zullen de groepslessen van de avonden zo veel mogelijk verschoven worden naar het weekend. Een overzicht van alle groepslessen kunt u vinden in de app. Mocht u deze app niet hebben vraag dan 1 van onze medewerkers achter de balie om u hiermee te helpen.

Graag wijzen wij u er vriendelijk op dat de maatregelen binnen de Sportscenter nageleefd dienen te worden.
– Houd minimaal 1.5 meter afstand van elkaar
– Handdoek is verplicht
– Schoonmaak van apparatuur en attributen na gebruik
– Eventueel mondkapje bij binnenkomst en het verlaten van de Sportscenter.

Het is een bekend gegeven dat sporten de weerstand versterkt en voldoende beweging positieve effecten heeft op de gezondheid. Laten wij alsjeblieft met zijn allen dit niet vergeten en toch proberen om het sporten in stand te houden.

Veel liefs
Team Time Out