Tijdelijke Augustus zomeractie!

Laat je wensen voor vandaag niet wachten op morgen. Als je een verandering wil brengen in jouw levenstijl, begin er dan meteen mee. Sportscenter Time Out komt daarom met een geweldige actie voor jou!

4 weken lang maak jij geheel gratis gebruik van alle voordelen van Sportscenter Time Out. Je kunt deelnemen aan ruim 25 live groepslessen per week, gebruik maken van de fitnessruimte met moderne Nautilus en GYM80 apparatuur, gratis op maat gemaakte trainingsschema’s ontvangen, gebruik maken van moderne douches inclusief kleedkamer en altijd gratis koffie, thee of cappuccino.

Dit is nog niet alles. Alle mensen die middels deze actie lid worden maken kans op een jaar lang gratis trainen! Dus, waar wacht je nog op?!

deze actie is alleen geldig bij het afsluiten van een jaarlidmaatschap

 

Nieuw reserveringsapp!

Beste Time Out lid,


We hopen dat je genoten hebt van een welverdiende vakantie en kijken ernaar uit je weer te zien! Het nieuwe sportseizoen beginnen we gelijk goed, want tijdens de zomer hebben we niet stilgezeten. In deze periode hebben we bekeken hoe we onze sportfaciliteiten beter kunnen aanbieden, uitbreiden en de communicatie met onze leden kunnen optimaliseren.

Onze wensen vertaalden zich in een nieuw platform mede mogelijk gemaakt door Fitness Fusion

Op dit platform bundelen we ons sportaanbod, fitness producten en maken we het contact met Time Out gemakkelijker.

Hier kun je een groepsles reserveren, een afspraak maken om samen te sporten en gemakkelijk producten te bestellen voor jouw fitness en gezondheid. 

Met de samenwerking van Time Out en Fitness Fusion, zijn wij klaar voor de toekomst met extra digitale service voor jou en een winkel die altijd open is. We maken samenwerken aan jouw gezondheid veel leuker!

Eerst proeftrainen? Dat kan!

Wil jij eerst de sfeer proeven bij Sportscenter Time Out?

Vanaf nu kun jij een eenmalig een dagpas aanschaffen.

Onze dagpas tarief is €12,50 / Tijdelijke actie € 7,50

Besluit jij na afloop van de training lid te worden, dan verrekenen wij € 7,50 met de eerste abonnementskosten.

LET OP! vraag naar de voorwaarden